AN UNBIASED VIEW OF رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی

An Unbiased View of رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی

An Unbiased View of رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی

Blog Article

رژیم کتو به جای اینکه بر روی کالری شماری، محدود کردن حجم غذا، ورزش بیش از حد یا انگیزه بسیار زیاد تمرکز کند، نگاه متفاوتی به کاهش وزن و بهبود سلامتی دارد.

دو نوع سوخت دارد: کربوهیدرات و چربی. حالا وقتی کربوهیدراتش تمام شود، چه اتفاقی می‌افتد؟

رژیم غذایی کتوژنیک هم ممکن است عوارض و مشکلات زیر را در افراد ایجاد کند. البته رژیم کتوژنیک برای بیشتر افراد سالم، بی‌خطر است اما تا زمانی که بدن به رژیم غذایی جدید عادت می‌کند، ممکن است عوارض اولیه داشته باشد.

برای تثبیت وزن بعد از کتو، ابتدا باید به مدت دو هفته از رژیم کتوویژن دکتر کرمانی (خروج از کتو ) استفاده کنید و سپس یک برنامه غذایی مخصوص به شما داده خواهد شد که وزن‌تان تثبیت شود.

اگر رژیم کتو را به درستی پیروی کنید و بدن‌تان به سوخت جدید عادت کند، به طور چشمگیری کاهش وزن را تجربه خواهید کرد.

مقایسه این دو رژیم غذایی نشان می‌دهد افرادی که رژیم کتوژنیک داشته‌اند، دو تا سه برابر کاهش وزن بیشتری را تجربه کرده‌اند.

اگر این علایم پوستی بعد از یک هفته برطرف نشدند، لازم است به پزشک مراجعه کنید.

بخشی از هدف رژیم کتوژنیک در شیردهی نی نی سایت رژیم کتو کاهش اشتها و سهولت در مصرف کالری کمتر در روز است. با این حال ممکن است کاهش اشتهای حاصل از کتوز و حالت تهوع ناشی از آنفولانزای کتو  باعث شود دریافت کالری کافی در روز دشوار باشد.

همچنین رژیم کتوژنیک می‌تواند باعث بوی بد دهان ( بوی استون به دلیل متابولیسم چربی‌ها در بدن) و راش‌های پوستی شود.

در کتوژنیک نیز همانند هر رژیم لاغری دیگری، بازگشت به سبک غذا خوردن عادی می‌تواند دشوار باشد. پس از محدود کردن کربوهیدرات‌های خود برای مدت طولانی، به احتمال زیاد زمانی که به خودتان اجازه می‌دهید دوباره آن‌ها را مصرف کنید، ممکن است در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کنید.

برخی از عوارض جانبی رژیم کتو شامل بد بو شدن دهان (برای چند روز)، آنفلانزای کتو و بی حالی است که این عوارض کاملا بی‌خطر و نشانه‌ی وارد شدن بدن به فاز کتو است.

برای به حداقل رساندن این عوارض رژیم کتوژنیک می‌توانید رژیم غذایی معمولی کم‌کربوهیدرات را برای چند هفته‌ی اول امتحان کنید.

رژیم کتو می تواند عوارض جانبی ایجاد کند که بسیاری از مردم آن را به عنوان آنفولانزای کتو می‌شناسند. این علائم به ویژه در ابتدای رژیم غذایی رایج است و به مرور زمان بدن با منبع انرژی جدید خود سازگار می شود.

رژیم کتوژنیک باعث می‌شود که چربی اضافه‌ی بدن از بین برود که از دست دادن چربی، رابطه‌ی مستقیمی با پیش‌دیابت و دیابت نوع ۲ و سندروم متابولیک دارد.

Report this page